betongarbeten för ny klubbstuga

Hallå där bloggen! Det var ett tag sedan ni hörde något från mig men nu är jag igång igen och den här gången ska det handla om lite sport och lite om betongarbeten faktiskt, snacka om en spännande blandning va. Hur går sport och betongarbeten ihop kanske ni undrar och det ska jag nu förklara. Det är som så att vi planerar att inleda bygget av en ny klubbstuga och för att få en stabil grund så kommer det behövas betongarbeten. Jag har lite av ansvaret att kontakta hantverkare som kan hjälpa oss och det beror nog till stor del på min bakgrund som byggarbetare, de förutsatte att jag hade kontakterna även fast jag inte bott i Jönköping under den tiden som jag arbetade inom byggbranschen. Däremot kan jag se om ett arbete utförs korrekt och även beskriva på ett mer utförligt sätt hur vi vill ha allting. Så det känns som ett ganska klokt beslut att ge över ansvaret på mig, jag arbetar dessutom hemifrån så möjligheten att åka ut och kolla till bygget finns. Nu har vi knappt påbörjat arbetet utan jag håller bara på att hitta företag som kan hjälpa oss och först ut är då hantverkare som kan utföra betongarbeten. Vi kommer inte att behöva riva det gamla klubbhuset som vi har nu utan tanken med den nya är att den ska ligga lite närmare planen. Så småningom ska är den gamla stugan tänkt att göras om till någon form av gym, men det är betydligt längre fram i tiden än vad vi är nu. Jag tror att det här kommer bli riktigt bra med lite fräschare lokaler och det är väl också på tiden att det händer någonting i klubben. Förhoppningsvis kan säsongen snart starta också så att vi får se lite fin fotboll i Jönköping igen.