Min däckverkstad i Vårgårda

Hej alla goa och glada

Inte blev jag så glad igår när jag fick punktering och fick ringa efter bärgning till en däckverkstad i Vårgårda. Fast jag blev väldigt trevligt bemött och de var både snälla och snabba. Jag blev ju såklart försenad till jobbet, men jag kunde tillslut ta mig till jobbet i alla fall och det var bättre än jag befarade på morgonen. Har du fått punktering någon gång? Jag hade inte hunnit ut på stora vägen så jag körde inte särskilt fort, men det känns ju direkt när man kör och det låter ganska mycket så det går inte direkt att missa.

Här i Vårgårda har vi en däckverkstad och det var jag glad för att de fanns så nära till hands. Bilar är roligt när de fungerar, annars är jag inte särskilt intresserad. Jag kan möjligtvis åka och titta på veteranbilar eller sportbilar när det är olika event och utställningar. Vad jag fick lära mig idag var att det fanns en hel uppsjö med olika service du kan få utfärdat på dina däck och att det finns däckhotell att ha säsongsdäcken i. Det var nytt för mig! Och så himla bra att veta för då behöver man ju inte krångla om man har dåligt med plats hemma.

Jag har bara en parkeringsplats utan garage så jag har fått lägga mina i mitt förråd, men sen är det ju typ fullt! Så nästa gång jag ska byta och ställa undan däck så kan det nog vara värt att låta dem vara hos en däckverkstad på ett däckhotell. Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn med kladdkaka och varm choklad efter den här händelserika dagen! Kom ihåg att se över dina däck med jämna mellanrum och behöver du så leta upp ett däckhotell nära dig. Hoppas du har en fin dag så hörs vi snart igen.